Методичні вказівки до виконання та захисту випускної кваліфікаційної роботи бакалавра - Величко, О. М.; Дацок, О. М. (ХНУРЕ, 2014)
Наведено основні вимоги, рекомендації щодо підготовки та захисту атестаційної роботи бакалавра з біомедичної інженерії.
Keywords: атестаційна робота; дипломна роботи