Порівняльний аналіз алгоритмів консенсусу для технолгії розподілених реєстрів - Біліченко, Д. Г.; Вітюк, К. Ю.; Олійников, Р. В. (ХНУРЭ, 2018)
Метою роботи є визначення основних параметрів систем на базі технології розподілених реєстрів та вибір найбільш оптимальної галузі застосування цих систем за допомогою визначених параметрів.
Keywords: обмін даними; безпека інформації; атака на сервер