Модель системи підтримки освітнього процесу із застосуванням веб-технологій - Сумцова, А. Д. (My University, 2022)
Метою роботи є розробка моделі системи підтримки освітнього процесу з застосуванням веб-технологій. У ході виконання кваліфікаційної роботи вирішена науково-технічна задача раціонального проєктування бази даних та програмного забезпечення системи підтримки освітнього процесу з застосуванням веб-технологій. Розроблені концептуальна, логічна та фізична моделі бази даних, веб-застосунок системи підтримки освітнього процесу на основі PHP фреймворка Laravel та JS фреймворків Livewire та Vue.js.
Model of Educational Process Support System Using Web Technologies
Keywords: система підтримки освітнього процесу, веб-технології, модель бази даних, веб-застосунок, PHP, Laravel, Livewire, Vue.js