Розробка цифрового 2D додатку для Android у середовищі Unity - Климова, А. М. (My University, 2021)
В кваліфікаційній роботі розглянута історія розвитку відеоігор в цілому та платформерів в часності, проведено аналіз сучасних платформерів, проведено огляд середовищ розробки та платформ для вибору оптимальних інструментів, детально описано алгоритм розробки двовимірного додатку та з використанням обраних інструментів розроблено гру для мобільної платформи з операційною системою Android, яка розважає користувачів, допомагає рослабитись після важкої праці та розвиває спритість і логіку.
Keywords: двовимірний додаток; платформер; unity; c#