Дослідження випромінювання антен GPS та Bluetooth у квазіоптичному діапазоні - Чавка, О. О. (My University, 2025)
Мета роботи – моделювання антен GPS та Bluetooth у квазіоптичному діапазоні за допомогою програмного пакета HFSS. У роботі здійснено моделювання антен GPS і Bluetooth, виконано розрахунки в квазіоптичному діапазоні, отримано характеристики антен та проаналізовано результати. Результати дослідження підтверджують актуальність розвитку цього напряму та підкреслюють перспективність подальших досліджень у цій галузі.
Keywords: пакет програм HFSS; антени GPS; антени BLUETOOTH; моделювання антен; квазіоптичний діапазон