Дослідження методів захисту веб-сервісів від кібератак - Коваленко, О. Г. (My University, 2022)
Мета роботи – дослідження найактуальніших загроз для веб-сервісів а також способів атак на них та захисту. Використання незахищених веб-сервісів у рази збільшує ризики несанкціонованого доступу до корпоративних ресурсів та порушення працездатності веб-сайтів, що веде до репутаційних, а також грошових втрат компанії. Число компаній, які застосовують веб-технології для підвищення продуктивності роботи і залучення нових клієнтів, зростає з кожним роком. Безсумнівно, інтернет-сервіси несуть з собою безліч переваг, але є й зворотна сторона медалі – з ростом числа додатків збільшується і кількість кіберзагроз. Тому важливо забезпечити надійний та ефективний захист веб-сервісів найякіснішим підходом до інформаційної безпеки що буде розглянуто в моїй роботі
Keywords: веб-сервіс; кібератака; вразливість; захист від кібератак