Аспекти розробки спеціалізованих пакетів автоматизованого проєктування в задачах біопринтингу - Селєзньов, І. С. (Дніпро, 2020)
Технології тривимірного друку з використанням різного роду матеріалів широко використовуються в різних галузях людської діяльності. Наявні засоби тривимірного проєктування значною мірою задовольняють потреби інженерів. Між тим біопринтинг по суті є в зародковому стані. Більшість програмних застосунків автоматизованого проєктування не дозволяє проводити повноцінне моделювання відтворюваної біологічної структури з біотехнологічних аспектів та з урахуванням особливостей методу 3D-біодруку.
Keywords: біопринтінг; 3D біодрук; біочорнила