Єдине координатно-часове забезпечення як основа розв’язання протиріч спільного функціонування систем первинної і вторинної радіолокації - Бакуменко, Б. В.; Булай, А. М.; Обод, І. І. (My University, 2006)
Показано, що розв’язання протиріч спільного функціонування систем первинної і вторинної радіолокації може бути засноване на єдиному координатно-часовому забезпеченні всіх елементів систем які розглядаються.
Keywords: координатно-часове забезпечення; система первинної радіолокація; система вторинної радіолокація