Особливості виготовлення пластикових карт - Чеботарьова, І. Б.; Алькема, А. А. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В роботі розглянуто історія виникнення та особливості використання пластикових карт, здійснено загальну класифікацію та проаналізовано всі етапи виготовлення пластикової карточки з використанням сучасних технологій.
Keywords: ламінат; банк