Електроміограф на FPGA - Малахова, О. Ю.; Шевцов І.О. (ХНУВС, 2022)
Таким чином, електронні прилади та інформаційно-вимірювальні системи дозволяють покращити точність обстеження здоров'я пацієнта, а апаратна реалізація забезпечує порівнянну продуктивність з програмним рішенням на комп’ютері загального призначення. Включення до конструкції апаратної частини електроміографа сучасних елементів ПЛІС, зокрема – FPGA підвищує стабільність системи апарату для медичних досліджень, збільшує швидкість роботи, а також знижує вимоги до продуктивності ЦП; дозволяє розвантажити ПК, знизити обсяг записуваних даних. Складність у цьому, що такі плати розраховані на швидкісні інтерфейси апаратури.
Keywords: електроміограф; здоров'я