Програмна система підтримки обліку робіт з ремонту та обслуговування комп’ютерної техніки у сервісному центрі - Козаченко, Д. Ю. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка програмної системи підтримки об ліку робіт з ремонту та обслуговування комп’ютерної техніки у сервісному центрі з використанням нереляційних баз даних та логіки об’єктно-орієнтованого програмування. В ході створення додатку були використані середа розробки Microsoft Visual Studio Code, платформа Node.js, мова програмування JavaScript, фреймворк React.js для інтерфейсу користувача та система управління базами даних Mongo DB.
Keywords: облік робіт з ремонту; обслуговування комп’ютерної техніки; сервісний центр