Метод підвищення ефективності роботи сонячних елементів - Мірошниченко, О. І. (My University, 2020)
Мета роботи – розробка і створення системи стеження за положенням Сонця зі схемою керування на платформі Arduino UNO для збільшення ефективності роботи сонячних батарей.
Keywords: сонячне випромінювання; сонячна панель; трекер; кут падіння; система керування; фотоелектричний перетворювач; система стеження; arduino UNO