Програмна система управління фінансами домогосподарства - Іванічев, В. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – система управління фінансами домогосподарства. Мета розробки – розробка веб-додатку «Програмна система управління фінансами домогосподарства» з використанням реляційних баз даних та логіки об’єктно-орієнтованого програмування. Метод рішення – середа розробки Webstrom, фреймворк Angular та Express.js, мови програмування Javascript та Typescript а також система управління базами даних My SQL Server. В результаті роботи був створений веб-додаток, який дозволяє отримувати та зберігати дані про витрати та доходи домогосподарства. Також програма дозволяє шукати, фільтрувати інформацію, отримувати статистики по обігу грошових коштів, підтримує задачу автоматизації з формування бюджету домогосоподарства по фактичним витратам.
Keywords: Javascript; реляційна база даних; система управління бд; Angular; Express.js