Розроблення застосунку для відображення алгоритмів на графах з великою кількістю вершин - Зарниця, Д. Д. (My University, 2023)
Об’єктом роботи є дослідження та реалізація алгоритму графічного відображення графів з подальшою візуалізацією алгоритмів на графах. Метою роботи є реалізація методів, що базуються на використанні методів графічного відображення об’єктів, які дозволяють коректно відображати графи з великою кількістю вершин з подальшою можливістю аналізу роботи алгоритмів з максимальною точністю відображення їх роботи. У процесі розробки застосунку були використані сучасні технології, такі як C++, SFML та Visual Studio. У результаті роботи здійснена програмна реалізація системи для візуалізації алгоритмів на графах з великою кількістю вершин
Keywords: граф; алгоритми на графах; відображення алгоритмів; методи візуалізації графів