Дослідження інструментів та засобів оптимізації 3D-графіки в комп'ютерних іграх та їх застосування до ігор у жанрі "First-person Shooter - Гриневич, К. В. (My University, 2022)
Об’єктом дослідження є засобів оптимізації 3D-графіки в комп'ютерних іграх та їх застосування у жанрі «First-person Shooter» Метою роботи є аналіз засобів оптимізації 3D-графіки в комп'ютерних іграх та їх застосування у жанрі «First-person Shooter». Результатом практики є аналіз літературних джерел, уточнення постановки задачі і збір матеріалу для узагальнення теоретичної частини за темою архітектурних та графічних рішень для 3D-графіки у жанрі «First-person Shooter».
Keywords: oprimization; first-person shooter; zenject; game; architecture pattern