Дисертації, захищені у Харківському національному університеті радіоелектроніки (1965-2010) - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2010)
Видання науково-допоміжного анотованого бібліографічного покажчика присвячено 80-річчю від дня заснування Харківського національного університету радіоелектроніки.До складу покажчика увійшли дисертації, які були захищені в університеті протягом 45 років (1965-2010).
Keywords: бібліографічний покажчик; іменний покажчик; покажчик спеціальностей