Розробка термошафи для зберігання філаменту для 3D друку - Долгошея, І. Д. (My University, 2024)
Мета роботи – підвишення строку придатності філаменту для 3D друку, шляхом розробки термошафи для его зберігання. Об’єкт розробки – процес зберігання філаменту для 3D друку. Предмет розробки – макет термошафи для зберігання філаменту. Для досягнення мети було проведено аналіз аналогів термошаф. Проведений аналіз вибору типу конструкції проекту. Визначення вимог до термошафи для зберігання філаменту. Обрано апаратно-програмну платформу. Розроблено електронну схему. Розроблено 3D моделювання прототипу термошафи. Проведенно вибір матеріалу термошафи. Інтеграція електронної системи управління. Розроблена автоматична система управління температурою. Розробка конструкції термошафи, що відповідає вимогам. Оформлено роботу відповідно до стандартів та рекомендацій.
Keywords: 3D друк; зберігання філаменту; термошафа