Високошвидкісна оптична мережа інтернет-провайдера на основі технології WDM - Мукановський, Я. В. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є проєктування інформаційної мережі провайдера інтернет-послуг на основі технології WDM. Метод дослідження – аналітичний із використанням сучасних комп’ютерних технологій. У роботі здійснено вибір базової топології мережі та технології передачі даних. Розроблено структурну та функціональну схеми мережі підприємства. Предметом розробки є сучасні корпоративні мережі, задачі, які вони реалізують, потреби корпоративних користувачів, а також обладнання, що використовується при побудові активної та пасивної частин мережі передачі даних.
High-Speed Optical Network of an Internet Provider Based on the WDM Technology
Keywords: оптичне волокно; пасивна оптична мережа; широкосмуговий Internet