Основні помилки при створенні візитних карток - Шипова, М.; Бокарєва, Ю. С. (ВПІ КПІ ім. І. Сікорського, 2018)
Одним із головних завдань верстки є правильне розставлення акцентів, не виключенням є візитна картка. У випадку поганої верстки споживач не розуміє, куди дивитися в першу чергу, що читати. Крім того, без модульної сітки блоки тексту часто занадто близько розташовані між собою або до країв, через що текст зливається і прочитати його стає важко. У роботі зі шрифтами керуються декількома принципами: правильно підібрані шрифти (не більше двох гарнітур); ефекти до шрифтів (тінь, світіння, обведення тощо) не застосовуються; деформування шрифтів неможливе — букви повинні виглядати так, як вони побудовані
Keywords: графічний дизайн; дизайн візитки; візитна картка; шрифт; колір; композиція