Системне дослідження дисципліни «Математичний аналіз»: морфологічна модель - Стаднікова, Г. В. (Європейська наукова платформа, 2022)
Розглядається поняття морфологічна модель як початковий етап системного аналізу. Проведено класифікацію, проаналізовано основні властивості дисципліни «Математичний аналіз», яку розглядають як предмет дослідження. Розроблено основні складові морфологічного моделювання: структурну схему, опис навколишнього середовища, межі системи, наведено модель «чорна скриня» системи.
Keywords: системний аналіз; морфологічна модель; Математичний аналіз; чорна скриня