Проектування системи просторової орієнтації для осіб з особливими потребами - Аврунін, О. Г.; Соколов, А. А. (НТУ "ХПІ", 2021)
Пропонується реалізувати систему орієнтації на основі блоку камери та сенсорів, які будуть розміщуватиматься на голові користувача, розробити блок зворотного зв’язку заснований на ERM-моторах для створення вібраційного відклику на руці користувача. Описану систему допустимо використовувати сумісно зі звичайною тростиною.
Keywords: камера; сенсор; тростина; мотор