Методолонічні аспекти математичного моделювання процесів у корпоративний еколопчний системі - Козуля, T. B. (ХНУРЭ, 2005)
Математичне моделювання в екології має свою специфіку i трудноші, пов’язані з вибором об’ектів моделювання, з великим обсягом задач, які розв’язуються у даній галузі. Частіше маємо справу з моделями на основі диференціальних рівнянь.
Keywords: моделювання в екології; вибір об’ектів моделювання