Поняття інноваційної інфраструктури: підходи до визначення та ознаки - Малойван, В. В. (Право, 2017)
Стаття присвячена вивченню сутності господарсько-правової дефініції інноваційної інфраструктури як явища системного порядку, автором досліджено доктринальні підходи до визначення вказаного поняття та виокремлено й проаналізовано його основні (конструктивні) та другорядні ознаки. // The article is devoted to the study of the essence of economic and legal definitions of innovation infrastructure as a systematic phenomenon, the author investigated the doctrinal approaches to the definition of the specified concept and the main (constructive) and secondary signs are explored and analyzed.
Keywords: інноваційна інфраструктура; національна інноваційна система; підсистема національної інноваційної інфраструктури; ознаки інноваційної інфраструктури; innovative infrastructure; national innovation system; subsystem of national innovation infrastructure; signs of innovation infrastructure