Формування office skills здобувачів вищої освіти у процесі професійної підготовки - Козиренко, С. І. (My University, 2024)
У статті розкрито організаційно-управлінські і змістові аспекти формування office skills здобувачів вищої освіти у процесі професійної підготовки.
Keywords: office skills; вища освіта; професійна підготовка