Пристрій для з'єднання двох відрізків хвилеводів (варіанти) - Бєлявцев, B. Б.; Приймак, В. Ю.; Токарев, А. В. (ХНУРЕ, 2011)
Винахід належить до техніки ультрависоких, надвисоких і вкрай високих частот і призначений для експлуатації у хвилеводних передавальних трактах.
Keywords: хвилеводні передавальні тракти; надвисокі частоти