Метод адаптивного процесного управління на основі прецедентного підходу - Чалий, С. Ф.; Левикін, І. В. (My University, 2016)
Запропоновано метод адаптивного процесного управління на основі прецедентного підходу. Метод містить етапи: адаптація прецедентних моделей процесів, виконання процесів згідно завдань в моделі послідовності дій; додавання нового процесу до множини тих, що виконуються, з урахуванням затримок при доступі до загальних ресурсів. На відміну від існуючих, метод реалізує управління множиною бізнес-процесів, що використовують спільні ресурси. Метод дає можливість оцінити можливість виконання часових обмежень при додаванні нових процесів і, на цій основі, підвищити ефективність процесного управління. The method of adaptive process management-based approach proposed case. The method includes the steps: adaptation precedent process models; process execution according to the model; adding a new process to set those performed by calculating the delay when accessing shared resources. Unlike the existing method realizes control multiple business processes that use shared resources. The method makes it possible to assess the possibility of satisfaction of time constraints when adding new processes and, on this basis, improve process management.
Keywords: прецедентний підхід; бізнес-процес; інтелектуальний аналіз процесів; процесне управління