Аналіз клінічної сумісності даних та пристроїв IoT - Якубенко, А. С. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – клінічний Інтернет речей. Предмет дослідження – можливості специфікації TIPPSS, методи досягнення вимог специфікації TIPPSS. Мета роботи – проаналізувати вимоги специфікації TIPPSS та зробити порівняльний аналіз пристроїв для досягнення вимог специфікації TIPPSS. Методи досліджень – аналіз.
Keywords: clinical internet of things; tippss; ieee-sa; патенти; пристрої для моніторингу фізіологічних станів; пристрої для відстеження; декомпозиції; аналізу та відновлення сигналів