Використання методу патерн для вирішення соціально-економічної проблеми розвитку залізничного транспорту - Василашко, Н. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Під час написання роботи було досліджено соціально-економічні проблеми розвитку залізничного транспорту за декількома напрямками, а саме: підвищення якості обслуговування пасажирських перевезень та збільшення бюджету вільного часу населення при користування транспортом. Проведено аналіз діяльності АТ «Укрзалізниця» щодо обсягів пасажирських перевезень. Зроблено оцінку пріоритетності заходів з підвищення ефективності якості пасажирського обслуговування АТ «Укрзалізниця» за допомогою методу «Паттерн». // During the writing of the work, the socio-economic problems of the development of railway transport were studied in several areas, namely: improving the quality of passenger service and increasing the budget of leisure time of the population when using transport. An analysis of the activities of JSC “Ukrzaliznytsia” in terms of passenger traffic. An assessment of the priority measures of improving the quality of passenger service JSC “Ukrzaliznytsia” has been done, using the method of “Pattern”.
Keywords: залізничні перевезення; соціально-економічний розвиток; дерево цілей; railway transportation; socio-economic development; tree of goals