Спеціалізовані програмні засоби для моніторингового дослідження стану кісткової системи населення - Авер'янова, Л. О.; Шармазанов, С. А. (ХТУРЭ, 2001)
Розглянуто можливість спільного застосування пристрою для малодозової цифрової дентальної рентгенографії та програмних засобів для визначення рентгеноморфометричних метакарпальних ндексів при проведенні моніторингових досліджень стану кісткової системи населеня
Keywords: радиотехника; рентгенографія