Бренд-менеджмент як інструмент управління підприємством - Полозова, Т. В.; Писаревський, М. Я. (ХНУРЕ, 2017)
Тактичними кроками щодо підвищення ефективності виробництва є добре спланована маркетингова програма діяльності, яка передбачає розробку відповідних заходів щодо створення та управління брендом.
Keywords: бренд-менеджмент; брендінг; бренд; брендовий товар; бренд-технології