Дослідження методу управління радіочастотним спектром в когнітивній радіомережі - Ткаченко, А. М. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження: когнітивна мережа. Предмет дослідження: методи управління радіочастотним спектром. Мета роботи: аналіз методів управління радіочастотним спектром управління радіочастотним спектром. Методи досліджень: аналіз, розрахунки та порівняння
Keywords: технології когнітивного радіо; радіочастотний спектр; динамічний розподіл; когнітивна радіомережа; нечітка логіка