Дослідження та реалізація методів автоматизованого тестування веб-додатків - Демʼяненко, М. С. (My University, 2024)
Метою цього дослідження є визначення та оцінка ефективності використання генеративних моделей штучного інтелекту у процесах автоматизації тестування веб-додатків. Це дослідження дозволяє глибше зрозуміти, як новітні розробки в області штучного інтелекту можуть трансформувати традиційні підходи до тестування веб-додатків, забезпечуючи значні переваги у швидкості, обсязі, і якості виконання робіт. Дослідження базується на методах машинного навчання і обробки природної мови, використовуючи алгоритми генеративних мовних моделей, таких як GPT від OpenAI.
Keywords: мовні моделі; тестування веб-додатків; штучний інтелект; GPT; OPENAI; CYPRESS; REACT; JAVASCRIPT; NODE.JS; EXPRESS