Дослідження методу прийняття рішень для створення дизайну мобільних застосунків - Ляшенко, Н.; Козуб, П. (ХНЕУ, 2026)
Стрімкий розвиток мобільних технологій та зростання кількості користувачів смартфонів висувають нові вимоги до якості мобільних застосунків. Висока конкуренція на ринку вимагає від розробників створення інтерфейсів, які одночасно є зручними, естетично привабливими та ефективними у виконанні користувацьких завдань.
Keywords: смартфон