Використання штучного інтелекту для криптоаналізу - Леонова, А. О.; В’юхін, Д. О.; Лук`яненко, М. С. (ХНУРЕ, 2025)
Метою роботи є розглядання переваг використання інструментів ШІ у сучасному криптоаналізі.
Keywords: криптоаналіз