Система швидкого прототипування черепних імплантатів за томографічним даними - Панімасов, Р. О. (My University, 2022)
Розроблено програмні засоби для реалізації запропонованих методів виготовлення черепних імплантатів, що в перспективі дозволить удосконалить дану технологію у спеціалізованих нейрохірургічних клініках. Було сформовано комплексний метод побудови комп'ютерної моделі черепного імплантату за КТ-даними в залежності від розташування черепного дефекту з використанням методів попередньої обробки зображень для підвищення точності виготовлення імплантів.
Keywords: черепні імплантати; обробка зображень; нейрохірургія