Використання САПР в технічній механіці - Табакова, І. С.; Кучеренко, Д. В. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі розглянуто роль сучасних систем автоматизованого проєктування у інженерній діяльності. Особливу увагу приділено параметричному моделюванню, можливостям автоматизації рутинних дій. Описано ефективність використання САПР у створенні тривимірних моделей, підготовці технічної документації та організації спільної роботи над проєктами.
Keywords: САПР; механіка