Особливості технології захисту інформації в telegram - Збаражський, К. А.; Давидова, В. П.; Шеховцова, В. І. (My University, 2018)
Telegram - безкоштовний багатоплатформовий месенджер, що дозволяє обмінюватися повідомленнями і медіафайлами різних форматів. Зробивши порівняльний аналіз Telegram та інших месенджерів ми виділили його переваги
Keywords: Telegram; месенджер; медіафайл