Оцінка інноваційно-інвестиційної конкурентоспроможності підприємства - Полозова, Т. В. (ГО "Львівська економічна фундація", 2014)
Запропонований у даному дослідженні підхід до оцінки інноваційно-інвестиційної конкурентоспроможності підприємства передбачає використання інтегральних показників, при цьому особливим завданням є розробка рекомендацій з формування ознакового простору (p) для проведення оцінки. Запропонований показник інноваційно-інвестиційної конкурентоспроможності підприємства дозволить позиціонувати інноваційно-інвестиційну спроможність підприємства у конкурентному просторі.
Keywords: інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; інноваційно-інвестиційна сфера; інноваційно-інвестиційна конкурентоспроможність підприємства; інтегральний показник інноваційно-інвестиційних можливостей