Методи проектування програмних застосунків, орієнтованих на онлайн-навчання - Плюта, А. О. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – процес функціонування систем, що забезпечують можливість отримувати онлайн-освіту у глобальні мережі Інтернет. Предмет дослідження – методи розробки компонентів інформаційної системи з онлайн-освіти. Метою роботи є розробка методів, які складаються з модулів, інформаційної системи для забезпечення можливості створення цифрового еквіваленту шкільної освіти. Методи дослідження – системний підхід, об’єктно-орієнтований аналіз, методи структурного моделювання процесів. Результати роботи: розроблено методи та модулі, що описують повний функціонал системи з онлайн-освіти. Область застосування: сфера загальної середньої освіти, як еквівалент до очних занять.
Methods for Designing Software Applications Focused on Online Learning
Keywords: інформаційна система; онлайн-навчання; проектування програмних застосунків