Довідник з основ теорії кіл - Милютченко, І. О. (ХНУРЕ, 2018)
Довідник охоплює теми відповідно до програми дисципліни «Основи теорії кіл»: методи розрахунку кіл постійного та синусоїдного струму; розраху-нок вхідних і передатних комплексних функцій та частотних характеристик типових кіл; розрахунок перехідних процесів класичним, часовим та операторним методами; розрахунок довгих ліній. У довіднику наведено тематичний каталог понять, ключових слів і термі-нів, абетковий каталог-глосарій головних понять теорії електричних кіл, позна-чення, основні співвідношення та одиниці вимірювання елементів та величин теорії кіл (систематизовані як таблиці), короткі біографічні дані про видатних вчених, які зробили значний внесок у розвиток теорії кіл, приклади розв’язання основних типів задач, типові тестові завдання з відповідями.
Рекомендований як навчальний посібник для студентів усіх форм навчан-ня спеціальностей 172 «Телекомунікації та радіотехніка» та 125 «Кібербезпека».
Keywords: теорія електричних кіл; означення; формули