Веб-застосунок для онлайн-запису клієнтів - Канцір, Р. Б. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є створення вебзастосунку для онлайн-запису клієнтів. Розроблена система дозволяє автоматизувати процес бронювання послуг без потреби в реєстрації клієнтів, що значно спрощує взаємодію з сервісом як для бізнесу, так і для користувача. Основні функціональні можливості вебзастосунку включають: онлайн-запис, повідомлення майстру про нові записи, сторінку для майстра з можливістю налаштування графіку роботи та перегляду записів у форматі календаря, а також адмін-панель для створення та керування компанією, додавання майстрів і сервісів, перегляду клієнтів, аналітики та календаря з усіма записами. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано існуючі рішення систем онлайн-запису, їхні переваги та недоліки. На основі цього аналізу сформовано перелік функціональних та технічних вимог до майбутнього продукту. Для реалізації проєкту було використано сучасний стек технологій: Next.js як фронтенд-фреймворк, мову TypeScript для типобезпечної розробки, Tailwind CSS для швидкої стилізації інтерфейсу, а також PocketBase – як легкий та зручний бекенд-сервіс, що надає REST API, авторизацію та базу даних.
Web Application for Online Customer Registration
Keywords: міграція; авторизація; онлайн-запис клієнтів; бронювання послуг