Електромузичний дзвінок - Семенець, В. В.; Копоть, М. А.; Грицунов, О. В. (My University, 2019)
Корисна модель належить до акустичних сигнальних пристроїв, а саме – до електромузичних дзвінків, що використовуються у побуті.
Keywords: сигнальні пристрої; електромузичний дзвінок; акустичні пристрої; дзвінок