Розробка інтелектуального модуля для моніторингу параметрів на базі ІІОТ - Сторожук, В.; Вісковатов, М. (ХНУРЕ, 2023)
У даній статі було проаналізовані сучасні інтелектуальні модулі для моніторингу параметрів на базі ІIOТ, приведені їх основні недоліки, після чого на основі отриманої інформації було розроблено власний інтелектуальний модуль. Була описана структура такого проекту, обрані основні елементи системи.
Keywords: інтелектуальні модулі; ESP8266; PLC; кіберфізичні виробничі системи