Графова модель керування рухом безпілотного транспортного засобу - Шістеров, І. Ю. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження графової моделі керування рухом безпілотним транспортним засобом. У ході виконання кваліфікаційної роботи досліджується графова модель керування рухом безпілотним транспортним засобом. Ця модель дозволяє інженеру-розробнику спроектувати алгоритм роботи вбудованої системи керування рухом транспортного засобу за допомогою мікроконтролерів. Графова модель має І-АБО структуру, що дозволяє задати безліч шляхів, що сходяться в одній вершині і здійснювати тим самим вибір найкращих умов руху безпілотного транспортного засобу. Наукова новизна цієї моделі пов'язана з її інваріантністю до змін, що дозволяє використовувати її для управління рухом безпілотним транспортним засобом з розширюваним набором датчиків з оцінки зовнішнього середовища та дій оператора.
Graph-Based Model for Controlling the Unmanned Vehicle Movement
Keywords: безпілотний транспортний засіб; графова модель керування; рух