Розробка комплекту рекламної продукції для фірми «Копійочка» - Падалка, Д. І. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи бакалавра – розробка комплекту текстильної рекламної продукції для мережі магазинів «Копійочка» та технології його виготовлення. Об'єкт дослідження – технологічні процеси і способи друку на текстилі. В роботі розглянуті різні види рекламної продукції, яка використовує фірмову символіку, проаналізовані особливості різних способів друку на текстилі та обрано оптимальні для фірмового одягу, який входить в комплект рекламної продукції мережі магазинів «Копійочка» (футболки, жилети, світшоти, шопери). Описано технологічні процес виробництва текстильної рекламної продукції з використанням трафаретного друку. Також підібрані необхідні програмні та технічні засоби для виробництва продукції, обґрунтований вибір поліграфічного обладнання, зроблений розрахунок основних поліграфічних матеріалів, необхідних для виготовлення одягу з фірмовою символікою, розрахована собівартість розробки рекламної продукції.
Keywords: фірмовий стиль; рекламна продукція; магазини «копійочка»; друк на текстилі; трафаретний друк