Застосування програмно-визначених мереж для підтримки телемедичних консультацій під час пандемії COVID-19 - Чеботарьова, Д. В.; Воробей, К. В. (ФОП Петров В. В., 2021)
Метою доповіді є дослідження та побудова телемедичної архітектури на основі програмно-визначеної мережі (SDN) для забезпечення потрібного рівня якості обслуговування під час телемедичних консультацій.
Keywords: програмно-визначена мережа; SDN; QoS; якость обслуговування