Принципи побудови модульної сітки для структурування вебдизайну - Левикін, І. В.; Івахненко, С. О. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
Модульна сітка формує фундамент макету вебсторінки, забезпечуючи чітку структуру, візуальну гармонію та можливості для адаптації до різних екранних розмірів.
Keywords: модульна сітка; макет вебсторінки