Розробка засобів оптимізації комп’ютерної мережі - Ходус, Д. В. (My University, 2020)
Мета атестаційної роботи – розробка засобу вдосконалення топологічних структур серверної мережі технологічної системи. Метод дослідження: для вирішення поставленої мети вдосконалення, ви-користовується метод рівномірного пошуку з використанням алгоритму покоо-рдинатної оптимізації та еволюційного алгоритму пошуку.
Keywords: технологічна система; система керування; серверна мережа; топологічна мережа; програмний засіб