Методи енергозбереження в сенсорних мережах - Шкіль, О. С.; Костюк, С. О.; Філіппенко, І. В. (ХНУРЭ, 2019)
В останні роки спостерігається значне пожвавлення інтересу до сенсорних мереж. Сучасні сенсорні мережі є однією з важливих складових Інтернету речей–глобальної мережі підключених пристроїв зі взаємодіями типу «машина-машина»та широко застосовуються для збирання данихпро стан деяких предметів, явищ та процесів.
Keywords: сенсорна мережа; бездротова сенсорна мережа; сенсорний вузол; вбудована система