Метод організації обчислень у туманному середовищі - Колесник, З. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності використання обчислювальних пристроїв туманного середовища Інтернету речей. У ході виконання кваліфікаційної роботи визначені сучасні тенденції в області організації розподілених обчислень. Розглянуті питання перенесення навантаження до туманного шару в системах Інтернету речей. Удосконалений метод розподілу навантаження туманного шару Інтернету речей за рахунок формування локальних груп пристроїв, що сприяло виграшу за сумарним часом поточного розподілу обчислювальних пристроїв та надало можливість підвищити ефективність виконання завдань.
Method for Organizing Calculations in a Foggy Environment
Keywords: Інтернет речей; туманний шар; хмарне середовище; розподілені обчислення; обчислювальний вузол